Glamping in de winter

Door de zachte winters is winterkamperen erg hot.
Kom heerlijk genieten in Brabant Landstad de baronie, lekker wandelen of fietsen en van de rust genieten die op ons erf aanwezig is. Geniet van de mooie herfstkleuren en wintertinten.
We kunnen momenteel niet uit eten maar er zijn volop mogelijkheden voor het afhalen of het laten bezorgen van een maaltijd.

Onze stoere en luxe safaritent is in de winter speciaal ingericht voor de echte avonturiers welke juist extra genieten met een dikke trui aan en niet bang zijn voor een frisse neus in de ochtend! Voor de winter worden de tenten voorzien van een extra kachel, extra dikke dekbedden.

De boerenkool, erwtensoep bereid je gewoon -volgens eigen recept- in de uitgebreide keuken (of je laat die lekker bezorgen:-), de afwas laat je doen door de afwasmachine, extra warm douchen doe je in je eigen (te verwarmen) badkamer. Om winterglamping mogelijk te maken beschikt deze Glamping tent naast een elektrische straal kachel in de douche en terras ook een gaskachel in de leefruimte. Daarnaast hebben we extra dikke dekbed om je lekker op te kunnen warmen. Alleen bij vorstperiodes zijn wij genoodzaakt de winterglamping tijdelijk te sluiten. Dit in verband met het risico op bevroren leidingen, maar dat komt de laatste jaren niet vaak voor in Nederland. Uiteraard verplaatsen wij dan kosteloos de periode of ontvang je je volledige(!) aanbetaling retour.

Neem contact met ons op voor de tarieven! Vanaf 1 maart gelden de tarieven voor 2021.

Bekijk tarieven
Beschikbaarheid & reserveren
Neem contact op