De sfeer van de Bosweide

Glamping de Bosweide is een unieke kleinschalige luxe camping waar je kunt logeren in een Safaritent (8), Medley (2) of een Lodge (6) tent. Elke ochtend worden de vers gebakken broodjes voor de tent afgeleverd. De kinderen kunnen de spannendste avonturen beleven op het afgesloten terrein, knuffelen met de ezels, spelen met water en zand terwijl je zelf heerlijk kunt genieten op je eigen vlonder van de rust en de ruimte. In de Vlaamse Schuur hebben de kinderen ook voldoende ruimte om zich te vermaken bij regenachtig weer. 

Ooit gehoord van “Gramping”? Oftewel: Glamorous Camping met Grootouders! Onze Medley en onze Lodge hebben elk 2 tweepersoonsbedden waardoor het kamperen met opa en oma wel heel gemakkelijk wordt gemaakt! Ook je hond is bij een aantal accommodaties welkom op onze Glamping (uitgezonderd de Medley). 

Uniek is onze smikkeltuin. Hier hebben we de meest heerlijke fruitsoorten zoals frambozen, kruisbessen, bramen, enzovoort. De appels en peren die rijp zijn kunnen zo door jullie gegeten worden. Ook is er de mogelijkheid om verse seizoen groenten uit de moestuin te verkrijgen. De kruiden uit de tuin (munt, dille, citroenmelisse en nog veel meer) mag je uiteraard ook naar hartenlust plukken en verwerken in eigen recepten. 

Eén keer per week verzorgen wij een pizza avond. Je kunt dan samen met ons verse pizza’s bakken in onze pizzaoven. Geloof ons, die pizza’s zijn heerlijk. Daarnaast hebben we diverse streekproducten die je bij ons kunt aanschaffen en is er de mogelijkheid om fietsen te huren. 

Een vakantie bij ons is een belevenis voor de kinderen en heerlijk tot rust komen voor jou als ouder. 

Online boeken
Neem contact op