Eten en drinken

Hoe heerlijk is het om lekker te genieten van eten en drinken op je veranda terwijl de kinderen aan het spelen zijn. In de ochtend worden de verse broodjes geleverd bij je tent en kan je verse munt knippen voor een heerlijk bakje thee. Ook vanuit onze smikkeltuin kan je diverse groenten en fruit verkrijgen. In de Vlaamse schuur vind je heerlijke streekproducten. Diverse wijnen, bieren, sap van de eigen boomgaard, jam, honing en nog meer. Allemaal lokale lekkernijen. Je mag deze zo meenemen. Bij aankomst krijg je een invullijst waarop je kan bijhouden wat je nuttigt. Alles op basis van het honesty principe.

Eén keer per week organiseren we een pizza avond. Daarnaast is het ook mogelijk om lekker te barbecueën. Onze slager levert graag uw bestelling op de Glamping. Wat dachten jullie van een heerlijke gezonde tapas plank van Herbs & Spices (www.herbsandspices.nl) Informeer gerust naar de mogelijkheden van bezorging! We denken graag met je mee.

Verder zijn er in ons dorp een aantal kindvriendelijke restaurants. Restaurant Aap (www.restaurantaap.nl) heeft kinderanimatie zodat u rustig kunt buurten tijdens de gangen en de kinderen hoeven niet op hun plaats te blijven zitten. Restaurant de Kloostertuin (www.kloostertuinvanalphen.nl) serveert de heerlijkste gerechten. Bij restaurant de Belhamel kan je terecht voor de kleine hapjes. Je kan kiezen uit meer dan 60 gerechtjes, onbeperkt voor een vaste prijs. Ook een pannenkoekenhuis ligt in de buurt (www.pannnenkoekenhuistenbosch.nl). Eetcafé Klein Amerika (www.kleinamerika.nl) heeft een schitterende speeltuin. Op de website van visit Brabant (www.visitbrabant.com) vind u nog veel meer leuke uitjes en restaurants.

Lekker eten op Glamping de Bosweide

Pizza avond
Smikkeltuin
De vlaamse schuur