Eten en drinken

Geniet van culinaire verrukkingen op je veranda terwijl de kinderen heerlijk aan het buitenspelen zijn. Begin je dag met vers geleverde broodjes en pluk verse munt voor een heerlijk kopje thee. Onze smikkeltuin bied een overvloed aan verse groenten en fruit en in onze Vlaamse schuur vind je een schat aan streekproducten. Denk aan lokale wijnen, bieren, appelsap van de eigen boomgaard, huisgemaakte jam, en ambachtelijke honing. Je kunt deze lekkernijen gewoon meenemen. Alles op basis van het honesty principe.

Als kers op de taart organiseren we bij voldoende animo en in het hoogseizoen wekelijks een pizza avond. en bieden we de mogelijkheid om te barbecueën. We hebben verschillende barbecues te huur, maar kijk even bij “onze huisregels” om te controleren of je je eigen barbecue kunt gebruiken. Onze slager staat klaar om je bestelling rechtstreeks naar de Glamping te brengen. En voor de ultieme smaakervaring, overweeg een gezonde tapasplank van Herbs & Spices (www.herbsandspices.nl) Informeer gerust naar de bezorgmogelijkheden! We denken graag met je mee.

Ontdek kindvriendelijke restaurants in ons dorp en geniet van heerlijke maaltijden terwijl de kleintjes zich vermaken. Bij restaurant Aap (www.restaurantaap.nl) wordt kinderanimatie aangeboden, zodat jullie in alle rust kunnen bijpraten tussen de gangen door, en de kinderen hoeven niet stil te zitten. Voor de meest smakelijke gerechten kun je terecht bij Restaurant de Kloostertuin (www.kloostertuin-alphen.nl). En als je zin hebt in pannenkoeken, liggen er zelfs twee in de buurt (www.huistenboschchaam.nl) en (www.pannekoekenbakker.nl/vestigingen/baarle-nassau).
Voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuurlijke diners, is eetcafé Klein Amerika (www.kleinamerika.nl) de plek om te zijn, met een prachtige speeltuin voor de kleintjes .
Voor nog meer leuke uitjes en eetgelegenheden, bezoek de website van Visit Brabant (www.visitbrabant.com) Daar vind je een schat aan informatie om je verblijf nog specialer te maken. Geniet van een onvergetelijke tijd in ons dorp waar eten, plezier en ontspanning hand in hand gaan.

Lekker eten op Glamping de Bosweide