Smikkeltuin

Wat is er nou leuker dan om als kind te snoepen van verse aardbeien, frambozen en bramen? In onze grote smikkeltuin telen we jaarlijks diverse groenten, bloemen, kruiden en fruit. Dit doen we op een duurzame en natuurlijke wijze. Het is een mix van Permacultuur, ecologische tuinbouw en eigen inzicht. Onze gasten zijn vrij om in deze moestuin rond te struinen en te genieten. Voor de kinderen is het leuk om te zien hoe een boontje groeit en waar de aardappel vandaan komt.

In ons “voedsel-bos” valt elk seizoen wel wat te snoepen. In het voorjaar hebben we bijvoorbeeld verse asperges, aardbeien en rabarber. In de zomer genieten we van al het zomerfruit en diverse groenten. Tijdens de herfst smikkel je van noten, bramen en herfst-frambozen. En tijdens de winterperiode smullen onze ezels van voedsel uit deze tuin. Dan geven we ze namelijk de voederbieten die we speciaal voor hen geteeld hebben.

Neem contact op

Lekker eten op Glamping de Bosweide

Pizza avond
De vlaamse schuur

Wij leggen in onze Vlaamse schuur groenten die volgroeid zijn en gegeten mogen worden. Als gast van Glamping de Bosweide kan je deze groenten tegen een kleine vergoeding zo meenemen. Hier liggen ook verse eitjes zodat ze meegenomen kunnen worden. Als het een goed fruitjaar is, dan laten we onze appels en peren persen en hebben we 100% sap voor de gasten. Bij dit proces wordt het sap gepasteuriseerd zodat het maar liefst 2 jaar houdbaar is. Appelsap kan per liter gekocht worden en dit smaakt echt heerlijk!!