Leuk om te doen

In de omgeving van Alphen NB is veel te beleven, te zien en te genieten. U zult niet onze eerste gast zijn die verrast is over het totale aanbod van rust en natuur, kunst en cultuur, eetgelegenheden en pretparken. Dit komt omdat wij centraal liggen van allerlei bezienswaardigheden. Op de site van Toerisme de Baronie kunt u hierover veel terugvinden.

Vanuit de Bosweide bent u zo in het bos, waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken. In onze achtertuin ligt de grootste ringwalgrafheuvel van Nederland. Gasten van de Bosweide komen vaak voor combinatie van rust en natuur, met een bezoek aan de Efteling en de Beekse Bergen. Ook Bobbejaanland ligt niet ver weg van ons. Wilt u graag met uw kinderen op een regenachtige dag naar een binnenspeeltuin, dan heeft u zelfs de keuze uit meerdere speeltuinen waar u zo bent. In de buurt ligt ook een mooi natuurstrand (‘t Zand) en een binnenzwembad. Het dorpje Baarle Nassau bied u een unieke kijk op een Belgische Enclave in Nederland.

Verder zijn er in ons dorp een aantal kindvriendelijke restaurants. Restaurant Aap (www.restaurantaap.nl) heeft kinderanimatie zodat u rustig kunt buurten tijdens de gangen en de kinderen hoeven niet op hun plaats te blijven zitten. Restaurant het klooster (www.kloostertuinvanalphen.nl) serveert de heerlijkste gerechten. Bij restaurant de Belhamel kan je terecht voor de kleine hapjes. Je kan kiezen uit meer dan 60 gerechtjes, onbeperkt voor een vaste prijs. Ook een pannenkoekenhuis ligt in de buurt (www.pannnenkoekenhuistenbosch.nl). Eetcafé Klein Amerika (www.kleinamerika.nl) heeft een schitterende speeltuin. Op de website van visit Brabant vind u nog veel meer leuke uitjes en restaurants.

Op de camping vind u nog veel meer informatie over wandeltochten, fietstochten en de mooie steden in onze omgeving.

U kunt bij ons ook fietsen en mountainbikes huren.

Ook leuk om te doen

Hottub
Voor de kids
Kampvuur
Natuur
Wandelen en fietsen
Wandelen met ezels