Voor de kids

Hallo jongens en meisjes,

ik ben kip Riki en ik woon al heeeeeeeel lang op de boerderij van de familie Maes.

Voor de kids

Wisten jullie dat er vroeger op deze plaats een burcht heeft gestaan? En dat er heksen in het bos hebben geleefd? Er is een heksenkuil en het schijnt dat daar elke nacht een heks… Spannend hè. Maar niet bang zijn hoor, ik ben er om jullie te beschermen.

Samen met mijn vrienden kunnen jullie de grootste avonturen gaan beleven. Ik zal mijn ezel vriendjes even voorstellen; Warre en Sjakie. jullie mogen ze borstelen en knuffelen. En jullie mogen zelfs met ze gaan wandelen in het bos. Maar dan wel met papa en mama.

De familie Maes heeft speciaal voor jullie een zandweide gemaakt waar je uit een pomp water kunt toveren. Grappig hé?! Verder hebben ze allerlei natuurlijke speeltoestellen, een voetbalveld, klimbomen. Er is zo veel om te doen!

In de Vlaamse schuur kan je lekker spelen als het slecht weer is en hier kan je je ook verkleden. Wordt je ook een ridder of een prinses?

Er mag er een vuurtje gestookt worden bij de vuurstookplaats, maar dit mag alleen samen met je mama of papa en als mijn baasjes thuis zijn hoor.  Jullie kunnen in de hottub gaan. Ik begrijp niet dat mensenkinderen het leuk vinden om helemaal nat te worden, geef mij maar een zandbad.

Oooh ik vind het zo leuk dat jullie op vakantie komen bij mij en de familie Maes.

Dus tot gauw!!