Glamping de Bosweide

Na jaren van plannen maken en vergunningen aanvragen hakte familie Maes de knoop door om een eigen camping te starten in Alphen, Noord-Brabant. En niet zo maar een camping, een heuse “Glamping”! Vanuit Glamping de Bosweide streven zij ernaar om hun gasten tijdens een verblijf van alle gemakken te voorzien. De luxe ingerichte safaritenten spelen natuurlijk al een grote rol bij een comfortabel verblijf op een camping. Maar ook daarnaast zetten Ronnie en Pascale hun beste beentje voor om allerlei leuke extra’s aan te bieden. Zo kunnen gasten onder andere heerlijk bijkomen in de hottub, wandelen met ezels, deelnemen aan de gezellige pizza avonden, rondstruinen in de smikkeltuin en er is nog veel meer dan we hier op kunnen noemen.

Er zijn allerlei speelmogelijkheden voor kinderen gefaciliteerd op de camping. Zo kunnen zij fijn in bomen klimmen, wandelen met de ezels, voetballen, verkleden met toffe outfits uit de verkleedkist enzovoort. Glamping de Bosweide ligt midden in de bosrijke Brabantse natuur. Ook wandelaars en fietsers komen hier dus niets te kort.

Wij nodigen je graag uit voor een gezellig verblijf!

Lara
Lara
2023-10-26
Super fijne plek om te verblijven! Mooie tent met alles wat je nodig hebt. Heel fijn met kinderen om te verblijven. Ze kunnen heerlijk buiten spelen, maar ook binnen zich vermaken! Ook met slecht weer, is het heerlijk om gezellig in de tent te zitten bij de kachel en de kindjes kunnen zich goed vermaken in de tent. Bedankt voor dit geweldige verblijf.
Anne Fleur Smit
Anne Fleur Smit
2023-10-18
Ontzettend genoten van ons verblijf. Het waaide buiten hard, maar de wind bleef goed buiten onze tent, en het werd er daardoor ook niet kouder door. Heerlijk bed met goede dekens. Goede verduistering in de slaapkamer. Keuken en badkamer ook helemaal top. We hebben genoten van de broodjesservice en de verse eitjes die je kon halen in de schuur. Ook hebben we verse munt en tomaten uit de moestuin kunnen halen. De ezels waren super leuk, en heel vriendelijk. Alles ziet er goed verzorgd uit. Contact met de campingeigenaren is ook als zeer aangenaam ervaren. Twee kevertjes gehad in de tent, maar dat blijf je hebben. Het is immers glamping.
Gerda Peters
Gerda Peters
2023-09-13
Een erg mooie en verzorgde camping. Wij zijn er met onze 4 kleinkinderen geweest en zij hebben genoten. Er is voldoende voor ze te doen, en vonden de voedseltuin ook erg interessant. Evenals de ezels. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Helemaal top!
Mw. Gooskens
Mw. Gooskens
2023-08-23
We willen weer terug, wat een prachtig gelegen kinderparadijs aan de bossen. We hebben genoten van de luxe van de tent, buitenspelende kinderen en hottub. En ons persoonlijke hoogtepunt: de pluktuin met rijpe bramen , basilicum en tomaten.
Janine van Ritbergen
Janine van Ritbergen
2023-08-22
Deze zomer een heerlijke week doorgebracht op Glamping Bosweide. Een perfecte plek voor gezinnen met kleine kinderen. De kinderen kunnen vrij en veilig spelen op de camping of in de speelschuur. Aanrader!
Rik Storm
Rik Storm
2023-08-22
Een pareltje! Wij zijn hier met onze dochters van 1 en 3 een weekje geweest en dit is erg goed bevallen. Het is een overzichtelijk terrein met mooie speelvoorzieningen. De oudste kon heerlijk vrij spelen en voor de kleinste waren er genoeg plekjes met schaduw. De tent is luxe, de bedden liggen heerlijk en het terrein is schoon, heel en veilig. De eigenaren zijn vriendelijk en attent. Je kunt merken dat ze er zin in hebben en ze hebben er echt iets moois van gemaakt.
An Dupont
An Dupont
2023-08-20
Glamping de bosweide is een heerlijke plek om met kinderen op vakantie te gaan! Het heeft onze verwachtingen overtroffen! Prachtige tent, gemoedelijk, kinderen kunnen lekker vrij spelen op deze autovrije , rookvrije camping !Er is een hele fijne pluktuin, een leuke speelschuur en wij waren ook fan van de ezeltjes!
Pieter Van Steenbergen
Pieter Van Steenbergen
2023-08-20
Sjakie en Warre, het verblijf was super! Pascale en Ronny, de wandeling ook. Wat een lieve ezels zijn jullie! Puike locatie hier!!