Glamping de Bosweide

Na jaren van plannen maken en vergunningen aanvragen hakte familie Maes de knoop door om een eigen camping te starten in Alphen, Noord-Brabant. En niet zo maar een camping, een heuse “Glamping”! Vanuit Glamping de Bosweide streven zij ernaar om hun gasten tijdens een verblijf van alle gemakken te voorzien. De luxe ingerichte safaritenten spelen natuurlijk al een grote rol bij een comfortabel verblijf op een camping. Maar ook daarnaast zetten Ronnie en Pascale hun beste beentje voor om allerlei leuke extra’s aan te bieden. Zo kunnen gasten onder andere heerlijk bijkomen in de hottub, wandelen met ezels, deelnemen aan de gezellige pizza avonden, rondstruinen in de smikkeltuin en er is nog veel meer dan we hier op kunnen noemen.

Er zijn allerlei speelmogelijkheden voor kinderen gefaciliteerd op de camping. Zo kunnen zij fijn in bomen klimmen, wandelen met de ezels, voetballen, verkleden met toffe outfits uit de verkleedkist enzovoort. Glamping de Bosweide ligt midden in de bosrijke Brabantse natuur. Ook wandelaars en fietsers komen hier dus niets te kort.

Wij nodigen je graag uit voor een gezellig verblijf!

Sfeer
Accomodaties
Neem contact op
Wanda Mulder
Wanda Mulder
2022-05-09
Geverifieerd
We hebben een midweek gekampeerd bij Glamping de Bosweide. Wat een mooie plek. De safaritenten zijn zeer ruim opgezet en hele fijne bedden. Goed matras en warme dekbedden wat in een mei vakantie nog wel nodig kan zijn. De tenten hebben een keuken met een grote koelkast en er is zelfs een vaatwasser aanwezig. Elke ochtend kun je verse eieren halen en heerlijke croissantjes en andere broodjes te bestellen. Pascalle, Ronnie en dochter hebben een heerlijke pizza avond verzorgd. Je mag zelf je toppings kiezen en zij bakken de pizza voor je in de pizza oven. Leuk om samen met de kinderen te doen. De eerste avond hebben we met elkaar rond het kampvuur gezeten waar de kinderen heerlijk werden verwend met marshmallows en popcorn. Echt een feestje. Zelfs gewandeld met de ezeltjes Sjakie en Warre. En zelfs kranten en boeken kunnen lezen, daar de kinderen de hele dag aan het spelen zijn. Skelters, fietsen, trampoline, voetbaldoeltjes. Overall een hele fijne plek, een dikke 10! Warme groet, Wanda
Nick Steggink
Nick Steggink
2022-05-05
Geverifieerd
Wow, dat was toch even een fijne Glamping! Mooie tenten, broodjes service, speeltuin voor de deur, kampvuur met Marshmallows, geweldige pizza avond en goede Wifi. Tenten zijn erg netjes en van alles voorzien. Kinderen rennen zo de tent uit naar de 2 grote zandbakken en trampolines. Speelgoed hoef je bijna niet mee te nemen, want op de glamping is alles. Wat ook geweldig is, is de app die ze nieuw hebben. Broodjes bestellen via de app en zelfs appen via de app met de eigenaar als je vragen hebt. Zelfs de hond mocht mee en die kon zo het bos in naast de glamping. Super aanrader dit dus, dikke 5+ sterren!
Mick Claeys
Mick Claeys
2022-04-20
Geverifieerd
Ronnie Maes
Ronnie Maes
2022-03-30
Geverifieerd
safaritent Nederland, Glamping Nederland, Glamping vakantie, luxe camping, vakantie met kinderen, vakantie in eigen land, safaritent, luxe kamperen, bijzondere overnachting, overnachten in Nederland.
marieke maes
marieke maes
2021-12-08
Geverifieerd
Henny S.
Henny S.
2021-10-06
Geverifieerd
Elke Schuerwegen
Elke Schuerwegen
2021-09-27
Geverifieerd
Geweldig weekend beleefd! Een communie om nooit te vergeten. Warme, lieve mensen.
Mark 91131
Mark 91131
2021-09-25
Geverifieerd
Zeer mooie glamping met alle gemakken voorzien, zéér geschikt voor gezinnen met kinderen. Ligt in een bosrijke en stille omgeving, genoeg te beleven op en rondom de glamping. Zéér zeker de moeite waard
inge kersten
inge kersten
2021-09-16
Geverifieerd
Een fantastische plek. Heerlijk ruime tenten en goede bedden en dekens. Ook ruim opgezet zodat je ook voldoende privacy hebt. Met kleine kinderen is erg genoeg te beleven op de camping. Lekker fruit en groente plukken kippen voeren etc. Onze dochter van 3 was fan van de verkleedkist en trampoline en dochter van 1,5 heeft heerlijk in de zandbak gespeeld. Pizza avonden waren top! En voldoende te zien en doen in nabije omgeving. Daarnaast zijn Pascale en Ronnie super lieve mensen! Wij komen zeker nog een keer
Kim van Dam
Kim van Dam
2021-09-14
Geverifieerd
We hebben hier een geweldig verblijf gehad. De trampoline en de kippen waren favoriet bij onze zoon van 2,5. Onze dochter (bijna 1) vermaakte zich goed in de zandbak en het gras voor onze tent. De tenten zijn van alle gemakken voorzien en het terrein is kleinschalig opgezet. Wij komen graag nog een keer terug!